Altınözü SYDV KPSS'den Düşük Puan ile Personel Alımları Yapmaya Karar Verdi!

Altınözü SYDV'nin yayımladığı iki adet Personel Alım ilanı dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. Alımlar iki ayrı pozisyona yapılacak olup, başvurular başlamış bulunuyor. Gerekli tüm açıklamalar ve ilan metinleri haberimizde...

Altınözü SYDV KPSS'den Düşük Puan ile Personel Alımları Yapmaya Karar Verdi!
Haber albümü için resme tıklayın

Altınözü SYDV KPSS'den Düşük Puan ile Personel Alımları Yapmaya Karar Verdi! 

Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alım ilanı kapsamında kuruma 1 adet BÜRO GÖREVLİSİ, 3 adet SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ alınacak. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu.

Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların bazı şartlara sahip olması gerekiyor. Özellikle KPSS'den en az 60 puana sahip olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

ADAYLARIN TAMAMINDA ARANAN ŞARTLAR;     
1)Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 7) Eğitim Fakültesi veya İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 4 yıllık Bölümlerinden mezun olmak.

Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı BAŞVURULARI 05.05.2017 tarihine kadar kurumun kendisinden gerekli belgeler ile beraber yapılmaya devam edecek. Daha fazla bilgi için alttaki ilan metinlerini inceleyebilirsiniz.

Daha fazla personel alım ilanı için ise KPSSCAFE haber sitemizin ana sayfasını incelemenizi öneririz. Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 21:59 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler