Alaca SYDV KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Yapacak! Başvurular Başladı

Alaca SYDV'ce yayımlanan Personel Alım ilanı doğrultusunda kuruma büro personeli alımı yapılacak. Alıma dair tüm bilgilendirmeler ve merak ettiklerinizin cevabı bu haberde...

Alaca SYDV Personel Alımı yapıyor! Üstelik ilanında KPSS Şartı ibaresi yer almıyor!

Çorum Alaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 28 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu doğrultusunda kuruma 1 adet büro memuru alımı yapılacak. Bugün başlayan başvurular 10 Temmuz'a kadar sürecek.

Çorum Alaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine katılmak isteyen adayların bazı şartlara uyum sağlaması gerekiyor. Lakin ilan duyurusunda KPSS ŞARTI ndan bahsedilmedi.

Çorum Alaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, adaylarında T.C. vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını doldurmamış olmak,Askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, Alaca ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartlarını görmek istiyor.

Çorum Alaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarına başvurular gerekli belgeler ile kurumun kendisinden ve Aile Bakanlığı resmi web sayfasındaki SYDV alımları kısmından yapılabilecek. Son gün 10 Temmuz 2017!

KOLAY ERİŞİM İMKANLARI İÇİN HEMEN GÖZ ATIN >>

grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Haz 2017 - 14:32 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler