Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan açıklama kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Alım hakkında merak edilen tüm sorular ve cevapları kpsscafe'de...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. Adaylarda olması gereken özellikler ve başvuru işlemleri açıklandı.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 3 adet personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlardan biri muhasebeci pozisyonuna, ikisi ise sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonuna yapılacak. Her iki pozisyon için farklı açıklamalar yapıldı.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımları için adaylarda En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmak, uluslar arası ilişkiler bölümünden mezun olmak şartları bulunmalı.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için adayların ayrıca ERKEK OLMAK, 4.ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ BULUNMAMAK, 5. VAKFIN ULUSLARARASI KURULUŞLARLA YAPACAĞI PROJELERDE AKTİF GÖREV ALACAK OLMASI NEDENİYLE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK, 6.SOSYAL YARDIM KURULUŞLARINDA EN AZ ÜÇ YIL ÇALIŞMIŞ OLMAK, 7.OFİS PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANIYOR OLMAK şartlarının tamamına da uyumlu olması gerekiyor.

Başvurular 29 Haziran 2017'ye kadar İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak yapılacak. Benzer SYDV ilanlarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızdan ve mobil uygulamalarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

kpsscafe.com.tr |ANKARA

22 Haz 2017 - 21:27 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler