Aile Bakanlığı Personel Alımında Süreç İşliyor! KPSS ŞARTI YOK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yapılacak olan alımlarda süreç tüm hızı ile devam eder iken, başvurular önümüzdeki günlerde sona erece. İşte alımlar hakkındaki merak edilen tüm bilgilendirmeler...

Aile Bakanlığı Personel Alımında Süreç İşliyor! KPSS ŞARTI YOK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek personel alımı ile kuruma muhasebeci ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımları yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın SYDV bünyesine yapacağı alımlarda kuruma 3 personel eklenecek. Üstelik adaylarda KPSS ŞARTI aranmıyor. Adaylarda aranan farklı şartlar bulunuyor.

Bu şartlar ERKEK OLMAK, ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ BULUNMAMAK, VAKFIN ULUSLARARASI KURULUŞLARLA YAPACAĞI PROJELERDE AKTİF GÖREV ALACAK OLMASI NEDENİYLE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK, SOSYAL YARDIM KURULUŞLARINDA EN AZ ÜÇ YIL ÇALIŞMIŞ OLMAK, OFİS PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANIYOR OLMAK  olarak karşımıza çıkıyor. Şartlar bu şekilde devam ediyor. Adayların tüm bu şartlara sahip olması gerekiyor.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımında başvurular 29 Haziran 2017'ye kadar İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak devam edecek. Daha fazla bilgi için lütfen İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yahut Aile Bakanlığı resmi web sayfasına erişim sağlayınız.

Bu ilan size uygun değil ise, farklı ilanlar için lütfen anasayfamızı inceleyiniz. Kolay erişim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Haz 2017 - 14:50 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler