Aile Bakanlığı'na KPSSSİZ Büro Personeli Alımları Yapılacak! Başvurular Başladı

Aile Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklanır iken, gerekli tüm detaylar da adayların bilgisine sunuldu. Alımlara dair tüm bilgilendirmeler haberimizde...

SYDV Kurumuna KPSSSİZ Personel Alımları Yapılacak! Başvurular Başladı

Erzurum Horasan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 18 Temmuz 2017 tarihinde adaylara açıklanan ve başvuruları başlatılan alım ilanı dahilinde kuruma 2 adet personel alınacak.

Erzurum Horasan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na Büro Görevlisi (2) alımları gerçekleşecek. Alım ilanında KPSS şartına değinilmedi. Alımlar mülakat kapsamında gerçekleşecek.

Erzurum Horasan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların çok sayıda koşula uyum sağlaması gerekiyor. Kurum bünyesinde göreve başlayan personel Horasan'da ikamet etmeyi kabul etmiş olur.

GEREKLİ KOŞULLAR / KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK
Erzurum Horasan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapacak olan adayların En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi b. İşletme-İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, iletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri. Yukarıda belirtilen bölümlerde 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmak, kendi büro işlerinin yanında  kömür gıda dağıtımı vb. saha görevlerinde de bulunacağından vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak, aktif olarak araç kullanıyor olmak,  Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, bayan olmak, son 6 ay Horasan ilçesinde ikamet etmek şartlarının tamamına birebir uyması şart.

BAŞVURU SÜRECİ VE TÜM DETAYLAR
Erzurum Horasan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları bugün başladı. BAŞVURULAR 30.07.2017 tarihlerine dek gerçekleşecek olup, kurumun resmi web sayfasından online olarak başvuru yapılabiliyor. Adaylar kurumun kendisinden şahsen de gerekli belgeler ile beraber başvuru yapabilir. Daha fazla bilgi için lütfen kurumun resmi web sayfası ile iletişime geçiniz.

Personel, işçi, memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Tem 2017 - 09:36 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ömer - 2 ay Öncesinden alınacak kişiler belli arkadaşlar insanları boş yere umutlandırmaktan başka bi bildikleri yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 09:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler