Türkiye: 1 Hırvatistan: 0 (Maçın Özet Görüntüleri ve Grup Puan Durumu)

Milli takımımız, Eskişehir'de konuk ettiği grup lideri Hırvatistan'ı Cenk Tosun'un golü ile 1-0 yenmeyi başardı. İşte karşılaşmanın detayları, özet görüntüleri ve grupta son puan durumu.

Türkiye: 1 Hırvatistan: 0 (Maçın Özet Görüntüleri ve Grup Puan Durumu)
Türkiye: 1 Hırvatistan: 0 (Maçın Özet Görüntüleri ve Grup Puan Durumu)
Video için play'e tıklayın

FIFA 2018 Dünya Kupası elemeleri grup maçlarında A Milli Futbol takımımız, Eskişehir'de grup lideri Hırvatistan'ı konuk etti. Maça baskılı başlayan ve topu sürekl ayağında tutan Türkiye Cenk Tosun'un golü ile karşılaşmadan 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan A Milli takımımız, sıkıntılı geçen karşılaşmadan galip gelmeyi başardı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu şu ifadelere yer verdi:

"Çok iyi bir takım karşısında çok büyük bir galibiyet elde ettik. Zekice oynayarak ve çok güzel oynayarak önemli bir galibiyet elde ettik. Onları çok iyi hazırladım ama aynı zamanda onlarla tartıştık. Söylediğim her şeyi yerine getirdiler. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Sonuçlara bağlı olarak bütün takımlar finallere gidebilir. İzlanda maçı çok önemli. Maç içinde özverili oynayan, disiplinli hareket eden bir takıma karşı bu galibiyet elde edildi."

Maç Özeti

Türkiye ile Hırvatistan arasında oyananan ve Türkiye'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın özet görüntüleri şu şekilde;

Grup Puan Durumu

Bu akşam oynanan karşılaşmalarının ardından Milli takımımıızn grubunda puan duurmu şu şekilde oldu;

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

06 Eyl 2017 - 00:10 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler