Trabzonspor'a Okay Yokuşlu'dan iyi haber

Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor'a, sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında görev alamayan Okay Yokuşlu'dan iyi haber geldi.

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 19 Eylül Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor'a, sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında görev alamayan Okay Yokuşlu'dan iyi haber geldi.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan genç oyuncu, dün doktor kontrolünde takımdan ayrı olarak koşu ve bir dizi çalışma yaptı.

Sağ ayak baldırında şişlik olan ve ağrı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Okay Yokuşlu'nun dünkü çalışma sonrasında kendini iyi hissettiği belirtildi. Kulüp doktorlarının teknik heyete oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve futbolcunun maça 2 gün kala takımla çalışmalarda yer alabileceğini aktardığı kaydedildi.

Okay Yokuşlu'nun Galatasaray maçına yetişebileceği öğrenildi.

# thy

17 Eyl 2015 - 10:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler