Quaresma, İstanbul'da

Beşiktaş Kulübü'nün transfer görüşmelerine başladığı Portekizli futbolcuyu, siyah-beyazlı taraftarlar coşkulu tezahüratlarla karşıladı.

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü'nün transfer görüşmelerine başladığı Portekizli eski oyuncusu Ricardo Quaresma İstanbul'a geldi.

Lizbon'dan THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen Quaresma, siyah-beyazlı taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılandı. Portekizli futbolcunun gelişinden saatler öncesinde havalimanında toplanmaya başlayan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Quaresma'yı bekledi.

Beşiktaş Futbol A Takımı tercümanlarından Arda Kabaklı'nın karşıladığı yıldız oyuncunun etrafı pasaport çıkışından sonra taraftarlarca sarıldı. Siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu 31 yaşındaki futbolcu, yoğun ilgi sebebiyle kendisini bekleyen araca gitmekte zorlandı. Quaresma, emniyet görevlileri ile güvenlik personelinin yardımıyla araca bindi. Bu sırada aracın etrafında toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlarını sürdürdü. Bazı taraftarlar, Quaresma'nın içinde bulunduğu aracın üstüne çıkarken, emniyet görevlileri de yolu açmak için taraftarları araçtan uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan izdiham sebebiyle birkaç taraftarın fenalık geçirdiği görüldü.

Portekizli futbolcu, taraftarların tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından ayrılarak, siyah-beyazlı kulübe doğru hareket etti.

Son iki sezonda Al Ahli ve Porto'da forma giyen, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında da siyah-beyazlı takımda oynayan Quaresma, yarın sağlık kontrolünden geçecek.

# thy

21 Tem 2015 - 20:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler