Nadal, Antonio Banderas ile Devlet Bahçeli'ye Roma'dan Davet!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Roma-Real Madrid maçına, MHP Başkanı Devlet Bahçeli de davet edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 27 Kasım Salı günü oynanacak olan Roma-Real Madrid maçına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkanı Devlet Bahçeli de resmi olarak davet edildi.

Cengiz Ünder'in forma giydiği ve Türk futbolseverlerin yakından takip ettiği Roma'da Kulüp Başkanı James Pallotta ve Sportif Direktör Monchi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid mücadelesi için FIFA Menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi maça resmi olarak davet etti.

Roma Kulübü tarafından resmi olarak yapılan davet için MHP Lideri Devlet Bahçeli, programının çok yoğun olduğunu fakat mücadeleyi izleyerek Cengiz Ünder'i desteklemek istediğini belirtti.

Bu önemli mücadeleye ayrıca İspanyol tenisçi Rafael Nadal ile İspanyol aktör ve şarkıcı Antonio Banderas da davet edildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

20 Kas 2018 - 22:41 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Muhammet Güler - Bahcelinin mevkisi neresi. Bence bahceli hucuma donuk orta saha olmali.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 22:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler