Kasımpaşa 2-3 Galatasaray Maçı Canlı Anlatımı

Kasımpaşa - Galatasaray maçının tüm detayları, tartışmalı pozisyonları, golleri, maç öncesi maç sonrası notları, sürekli güncellenerek haberimizde olacak. Kasımpaşa 2-3 Galatasaray...

Kasımpaşa 2-3 Galatasaray...

 İşte ilk 11'ler:
KASIMPAŞA: Ertaç, Veysel, Donk, Dvali, İlhan, Alpaslan, Castro, Adem, Tunay, Scarione, Babel
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Olcan, Selçuk, Hamit, Yasin, Sneijder, Umut

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Galatasaray, ligin 25. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Saat 19.00'da başlayan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetiyor.  Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 25. hafta mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Fenerbahçe'nin lider Beşiktaş'ı ağırlayacağı derbi haftasında puan kaybına tahammülü bulunmayan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor.

22. RANDEVU

İki ekip, oynayacakları maç ile birlikte ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 21 mücadelede Galatasaray, sahadan 13 kez galibiyet ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 karşılaşmada gülen taraf oldu. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar rakip fileleri 39 kez havalandırırken, lacivert-beyazlı ekip ise 16 golle yanıt verdi.

BURAK YILMAZ YEDEK, SABRİ KADRODA

Sarı-kırmızılıların golcüsü Burak Yılmaz, Kasımpaşa karşısında yedek soyunuyor. Sağlık heyetinin raporu doğrultusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ı yedekler arasına aldı. Maç öncesi sağlık heyeti tarafından Kasımpaşa maçında forma giymesinin zor olduğu açıklanan Sabri Sarıoğlu ise ilk 11'de yer aldı.

GALATASARAY'DA 4 OYUNCU SINIRDA

Sarı-kırmızılı ekipte 3'er sarı kartı bulunan Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Wesley Sneijder bu karşılaşmada kart görmesi halinde ligin 26. haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

PAŞA'DA TEK EKSİK ORHAN ŞAM

Ev sahibi Kasımpaşa'da sakatlığı süren tecrübeli defans oyuncusu Orhan Şam dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Lacivert-beyazlıların sahaya çıkacağı ilk 11 şöyle: "Ertaç, Veysel, Donk, Dvali, İlhan, Castro, Alpaslan, Scarione, Adem, Tunay, Babel.

SCARIONE VE ADEM'DEN 7'ŞER GOL

Zorlu karşılaşma öncesi Kasımpaşa'da Scarione ve Adem Büyük'ün 7'şer golü bulunuyor. İki oyuncunu yanı sıra ligin geride kalan haftalarında 6 gollük performans sergileyen Babel de bu karşılaşmada takımın en önemli gol silahı olacak.

PAŞA'NIN BAŞINDA WOUTERS

Öte yandan Shota Arveladze'nin istifasının ardından lacivert-beyazlıların başına geçen Altyapı Koordinatörü Jan Wouters, Galatasaray müsabakasında takımın başında yer alıyor. DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK'TE Saat 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda başlayacak olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Emre Malok.

sabah

21 Mar 2015 - 19:16 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler