Kaka yeniden milli takımda

Futbol hayatına ABD'nin Orlando City takımında devam eden yıldız futbolcu Kaka, Brezilya Milli Takımı'na yeniden çağrıldı.

ANKARA (AA) - Brezilya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, milli takımlarının gelecek ay Kosta Rika ve ABD ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosunda 33 yaşındaki Kaka'nın da yer aldığı belirtildi.

Brezilya Teknik Direktörü Dunga, uzun bir aranın ardından kadroya çağırdığı Kaka'nın örnek alınması gereken bir oyuncu olduğunu belirterek, "Takımımıza deneyim ve olgunluk kazandıracak. Saha içi ve dışında ona çok görev düşecek" değerlendirmesinde bulundu.

Kadroda, Brezilya'nın ekimde Şili ve Venezuela ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçlarında kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek kabakulak hastalığına yakalanan Barcelonalı Neymar'a yer verilirken, Paris Saint Germainli Thiago Silva ise alınmadı.

Muhabir: Doga Kirmizioglu

# thy

14 Ağu 2015 - 12:14 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler