Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:Süper Ligi Erteleyebiliriz

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize dönüşü Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı konusunda yaptığı değerlendirmede liglerin ertelenmesinin de dahil olduğu tüm eylem planlarını değerlendireceklerini söyledi.

  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize dönüşü Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı konusunda yaptığı değerlendirmede liglerin ertelenmesinin de dahil olduğu tüm eylem planlarını değerlendireceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.
Çağatay Kılıç, liglerin ertelenmesinin de dahil olduğu tüm eylem planlarını değerlendireceklerini söyledi. Saldırıyı lanetleyen Kılıç şu ifadeleri kullandı:
"Henüz şu anda her şey çok taze. Fakat hiçbir olasılığı dışlamıyoruz. Her olasılık masada. Başta Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm yönetici, futbolcu ve gönül verenlerine geçmiş olsun. Hiçbir şekilde sporla, insanlıkla ilgisi olmayan bir olay olduğunu hepimizin açık seçik olarak dile getirmesi gerekiyor"
"İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞ"
"Valimiz açıklama yaptı. Maalesef yüzüne isabet eden kurşun yarası olduğuna dair elimizde bilgi var. Ne olduğu, tam olarak yapılan incelemelerden sonra ortaya çıkacak. Bu akşam yapılan alçakça saldırı, tamamen bir insanlık dışı davranıştır. Hiçbirimiz bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bunu yapanların da sporla, taraftarlıkla ilgisi yoktur. Tüm spor camiamızın, medyasından yöneticisinden futbolcusundan herkes bir olarak, beraber olarak karşısında en şiddetli ve birlik beraberlik içinde durmamız gerekiyor. İnsanlık dışı bir davranış."

HABERLER.COM

05 Nis 2015 - 13:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler