Eto'o taraftarın önünde sözleşme imzaladı

Antalyaspor'un 3 yıllığına anlaştığı Samuel Eto'o, resmi sözleşmeyi Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda taraftarların önünde imzaladı.

ANTALYA (AA) - Antalyaspor'un 3 yıllığına anlaştığı Samuel Eto'o, resmi sözleşmeyi Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda taraftarların önünde imzaladı.

Saha içinde kurulan bir platformda gerçekleştirilen imza törenine gelen Eto'o, taraftarları selamladı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, yıldız futbolcuya tezahürat ve alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Akdeniz Üniversitesinde öğrenim gördüğü belirtilen bir grup Kamerunlu öğrenci de imza törenini izledi. Eto'o, imza töreninde cep telefonuyla taraftarların fotoğraflarını çekti. Eto'o, taraftarların isteği üzerine "üçlü" de çekti.

Eto'o, ardından kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Eto'o, burada yaptığı konuşmada, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Antalyaspor taraftarının geldiği ilk günden bu yana kendisini çok iyi karşıladığını dile getiren Eto'o, "Takım arkadaşlarıma, taraftarlara, hocalarıma söylüyorum. Güzel şeylere imza atacağız. Küçük ama çok güzel bir tarih yazacağız" dedi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de tribünü dolu görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ilerleyen günlerde kadrolarına katacakları yeni yıldız oyuncularla güzel günler göreceklerine inandığını söyledi.

07 Tem 2015 - 18:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler