Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euro 2024 yorumu

Euro 2024'ü Almanya'nın düzenlemeye hak kazanması ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masraftan kurtulmuş olduk" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nden sonra gerçekleştirdiği Almanya ziyaretinin sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın mensuplarının "Euro 2024 Almanya'ya kaldı; ne dersiniz? 'Lobiler etkili oldu' iddiaları var." sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

"Açık konuşayım. Çok da önemsemedim. Bu hep böyle dönüyor. İki dünya kupasını veriyorsun, bir Avrupa kupasını veriyorsun. Aynı ülkede bunu yapıyorsun. Türkiye’ye gelince şöyle böyle diyorsun. Tesis ise bizim şu anda Almanlardan geri kalan bir halimiz yok. Çok modern ve kilometre olarak çok daha iyi tesislerimiz var. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk." ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

01 Eki 2018 - 08:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler