Cristiano Ronaldo 'Come To Beşiktaş' Dedi-Sosyal Medya Sallandı

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldı, sosyal medya platformu üzerinden kendine gelen yorumları yanıtladı ve 'Come To Beşiktaş' dedi. İşte detaylar ve o anlar.

Cristiano Ronaldo 'Come To Beşiktaş' Dedi-Sosyal Medya Sallandı
Video için play'e tıklayın

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyadaki "Come to Beşiktaş" sloganını söyleyerek siyah-beyazlıların bu isteklerini cevapladı.

Son dönemlerde taraftarlar, sosyal medya platformu Instagram üzerinden, siyah beyazlı kulübe gelmesini istedikleri oyunculara Come To Beşiktaş mesajını atıyor. Beşiktaşlı tarftarların, yine bu şekilde mesaj gönderdiği Cristiano Ronaldo taraftarlara yanıt verdi. Yoğun mesajlarına yanıt veren Portekizli yıldız, "Pepe ve Quaresma orada, bana ihtiyaç yok" ifadelerini kullandı.

İşte Ronaldo'nun o anlara ait görüntüleri:

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Eyl 2017 - 22:42 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler