Bursaspor tribün liderinden Atatürk'e ağır hakaretler!

Bursaspor'un tribün gruplarından 'Teksas'ın amigosu Enes Aydın'ın Türkiye'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren msajları sosyal medyada büyük tepki topladı. Enes Aydın kendi hesabından "Size göre a... putu, a... beton Kemal'i nasıl ulu önder ise, bize göre de Baş Komutan Recep Tayyip Erdoğan'dır. A... k.... size de temizlik şart" yazdı.

S000
Haber albümü için resme tıklayın

Bursaspor tribün liderlerinden Enes Aydın'ın Mustafa Kemal Atatürk'e ettiği hakaretler sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Size göre a... putu, a... beton Kemal'i nasıl ulu önder ise, bize göre de Baş Komutan Recep Tayyip Erdoğan'dır. A... k.... size de temizlik şart" mesajıyla Atatürk'e iğrenç hakaretlerde bulunan Enes Aydın'a tepki yağdı.

İŞTE ENES AYDIN'IN SKANDAL PAYLAŞIMI

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

02 Eki 2018 - 22:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Murat - Atatürk olmasa babaannen Yunanların altında yatacaktı soysuz pislik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
07

Kadın - Sen kimsin Atam a laf ediyon DEVLETİM GEREKENİ YAPMALI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
06

Elif - Bu Atatürk dusmanlarinin M.KEMAL 'in kurtardigi ülkede ne işi var . Defolup gitsin hepsi bu ülkeden. Bir yöneticiye sevgi ayrı M.KEMAL e düşmanlık ayrı . Erdoğan i sevmek M.KEMAL e hakareti gerektirmez. Bunların hepsi provokasyon. Feto temizliği gibi bu M.KEMAL dusmanlarinı da silip süpürmek lazım ülkeden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
05

cHALK - Hadi lan ordan saygısız seviyesiz şerefsiz! G.t kılı derlerdi bunlara da kızardım o diyenlere. Haklilarmis ya, haklılarmış...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
04

Mustafa - Bu hadsiz kim Mustafa kemal ile erdogani nasil bir Tutabilir nankör pezevenk ermeni Tohumu .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
03

Muhammet Güler - SEVGILI VATANDASLAR BOYLE KENDINI BILMEZ CAHILLERIN SOZLERINE ALDIRIS ETMEYIN. BUNLAR PROVAKASYONCU. ARASTIRIN BAKIN BU ADAM NE TAYIPCI CIKAR NE DINCI NE SAGI NE SOLCU. KIMBILIR IPI KIMIN ELINDEDIR. ALDIGI UC BES KURUSLA HAVLIYOR. AYRICA ATATURK 50 YIL ONCE VEFAT ETMISTIR. DOGRULARI VE YANLISLARI ONLA BERABER GITMISTIR. BIZIM NE ONU NEDE GECMISTEKI YASAMAYAN BASKA BIRINI YARGILAMA HAKKIMIZ VAR. KIMI GELIP ATATURKE LAF EDIYOR. KIMI FATIHE KIMI MIMAR SINANA. ISIN ACI TARAFI BU LAF EDENLER LAF ETTIKLERI KISILERIN CEYREGI BILE ETMEYEN KARAKTERLER OLMASIDIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
02

E.A - TABİ ATATÜRK KURDU ATATÜRK KURTARDI BU ÜLKENİN ASIL SAHİBİ OSMANLI HÜKÜMETİDİR..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22
01

ufuk - beşiktaş taraftarına saldırı olayından ceza almamak içiç akpartiyi kullanıyor.şerefsiz atatürk olması senin ninelerini ingiliz veya fransızlar düzüyordu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 22:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler