Beşiktaş Resmen Tosic Transferini Bitirdi, Maliyet Ne Oldu?

Beşiktaş, ilk transferini Gençlebirliği'nden Dusko Tosic ile gerçekleştirdi. Bu transferi bitiren Beşiktaş Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmen de bildirerek oyuncuya formayı giydirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada, Dusko Tosic ile 2+1 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Siyah beyazlı kulüp, Sırp futbolcuya ilk yıl 900 bin Euro, ikinci yıl 950 bin Euro garanti para ödeyecek. Tosic ayrıca maç başı 10 bin Euro para alacak.
Dusko Tosic 2016-17 sezonunda 35 resmi maçta forma giydiği taktirde sözleşmesi otomatikman bir yıl uzayacak ve bu durumda 950 bin Euro garanti para ve 10 bin Euro maç başı ücret verilecek.

DUSKO TOSIC KİMDİR?

19 Ocak 1985’te Sırbistan’ın Zrenjanin kentinde dünyaya geldi. Futbol hayatına 2002 yılında OFK Beograd takımında başlayan Sırp oyuncu; Fransız Sochaux, Alman Werder Bremen, İngiliz Portsmouth, İskoç Queens Park Rangers ve Srıp Kızılyıldız takımlarının formasını giydi. 2012 yılında Gençlerbirliği takımına transfer olan deneyimli savunma oyuncusu Dusko Tosic, 2015-16 sezonu başında Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.

02 Haz 2015 - 20:09 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler