Beşiktaş Porto Maçına Saatler Kaldı (Maç Şifreli mi Yayınlanacak? Muhtemel 11'imiz)

Siyah beyazlı temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Portekiz temsilcisi Porto'yu Vodafone Park'ta konuk edecek. Siyah beyazlı temsilcimiz tarihinde ilk defa gruptan çıkmak için galibiyet kovalayacak. Peki maç saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayımlanacak? İşte detaylar.

Tüm Türkiye, bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Porto karşılaşmasına kilitlenmiş durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Vodafone Park'ta Portekiz liginin güçlü ekiplerinden Porto'yu konuk edecek. Büyük mücadele ve heyecana sahne olması beklenen karşılaşma için saatler kaldı. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak? Beşiktaş-Porto karşılaşması hangi kanalda yayımlanacak? Maç şifreli mi yoksa şifresiz mi yayımlanacak? Kadrolar belli oldu mu? Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi mi? Tüm cevaplar yazımızın devamında...

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, gruptan çıkmayı garnatilemek ve Türkiye futbol tarihinin bu organizasyondaki puan rekorunu kırmak için bu akşam evinde Porto ile karşı karşıya gelecek.

Maç Saati ve Yayın Bilgileri

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. karşılaşmasında bu akşam siyah beyazlı temsilcmiz, Portekiz temsilcisi Porto ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde başlayacak olan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Hakem

Karşılaşmayı İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Tecrübeli hakem geçtiğimiz yıl deplasmandaki Lyon maçında hatalı bir gol yiyen vatandaşı Fabri'yi teselli ederken görüntülenince Beşiktaş taraftarları tarafından sevilmiş ve sempatisini kazanmıştı. Disiplinli tarzı ile dikkat çeken Lahoz, Lyon’daki maçta ev sahibi takıma 5 kez sarı karı kart gösterirken siyah beyazlılara ise 2 sarı kart vermişti.

Aboubakar Eski Takımına Karşı

Geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar bu akşam ilk kez Beşiktaş’a karşı forma giyecek. Kamerunlu yıldızın bugün Vodafone Park’taki maçta Beşiktaş seyircisi tarafından alkışlanması bekleniyor. Beşiktaş’ta geçtiğimiz yıl 38 defa forma şansı bulan Aboubakar, 19 gol 4 asist yapmıştı. Porto’nun Aboubakar ile 2021 yılına dek anlaşıp 50 milyon TL serbest kalma bedeli belirlediği Portekiz basınında yer aldı.

Muhtemel 11'imiz

Beşiktaş'ın şu 11'le Porto karşısına çıkması bekleniyor: Fabri - Gökhan - Gönül Pepe -Tosic - Adriano - Oğuzhan - Atiba - Babel - Talisca - Quaresma - Cenk Tosun.

Beraberlik Yetiyor

Siyah-beyazlı ekip, alacağı olası beraberlikle puanını 11'e çıkararak adını üst tura yazdırmayı başaracak. Beşiktaş, kazanması halinde 13 puana ulaşarak gruptan çıkma başarısı gösterecek. Siyah-beyazlı ekip, her iki olumlu sonuçta grubu lider olarak bitirecek.Beşiktaş, Porto'ya yenilse bile gruptan çıkma şansı var.

Siyah-beyazlı ekip, rakibine yenildiği takdirde Fransa'da oynanacak Monaco-Leipzig karşılaşmasının sonucunu, gruptan çıkma adına önem taşıyacak. Beşiktaş, Leipzig'in olası beraberlik veya yenilgisinde de tarihinde ilk kez üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

Beşiktaş Rekor İçin Sahaya Çıkacak

Siyah-beyazlı ekibn Porto'yu yenmesi durumunda puanı 13 olacak ve hem geçen sezon olduğu gibi oynadığı ilk 5 maçta yenilmeme rekorunu egale edecek hem de Türk takımları arasında gruplarda en yüksek puan alan takım olacak.

Rekor Fenerbahçe'nin Elinde

Türk takımlarında Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puan rekoru Fenerbahçe'nin elinde bulunuyor. 2007-2008 sezonunda Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda yer alan sarı-lacivertli ekip, grup mücadelesini 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle tamamladı. Söz konusu sezonda 11 puan toplayan Fenerbahçe, gruptan çıkarak çeyrek finale kadar yükselmişti. Siyah-beyazlı ekip, Porto ile berabere kaldığı takdirde Fenerbahçe'nin 11 puanlı rekorunu da egale edecek.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Kas 2017 - 10:18 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler