Beşiktaş Bayern Münih Maçını Şifresiz Veren Kanallar (Maç Saat Kaçta , Hangi Kanalda? Beşiktaş Basıl Tur Atlar?)

Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Bayern Münih'in Vodafone Park'ta konuk edecek. Peki karılaşma saat kaçta başlayacak? Maçı şifresiz veren kanallar var mı? Beşiktaş hangi durumlarda tur atlar? İlk 11'ler belli mi?

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Bayern Münih karşılaşmasına dönmüş durumda.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmalarının heyecanı geçtiğimiz hafta başlamıştı. Geçtiğimiz hafta oynanan 4 karşılaşmaların ardından kalan maçlarının heyecanı önceki gün yaşandı. Son 16 turunun son karşılaşmaları bugün sona erecek. Milyonlarca furbolseverin büyük bir heyecan ve merakla beklediği Beşiktaş Bayern Münih karşılaşması bu akşam oynanacak. Siyah beyazlı temsilcimiz bu akşam, ilk maçta 5-0 yenildiği rakibini Vodafone Park'ta taraftarı önünde konuk edecek.

Bu akşam saatler 20:00'yi gösterdiğinde başlayacak olan karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Tivibu Spor üyeliği olanlar izleyebilecek.

İDMAN TV 

UYDU FREKANSLARI

İdman Tv kanalını 3 ayrı uydu üzerinden izleme şansınız var. Bunlardan ilki idmantv.az sitesinden de bilgi olarak paylaşılan uydu bilgileri. İdman TV frekansı şu şekilde 

Satellite

: Azerspace 1 / Orbital position: 46°E

Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11175 MHz / 
(Polarization- H) Symbol rate – 27500 Msymbol/s FEC - 5/6

İdman Tv Hotbird uydusu Frekansı şöyle : 11168 / Pol.:Yatay(H) / Symbol:20400 / Fec:5/6 / Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat uydusu frekansı : Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu namağlup olarak lider tamamlayan temsilcimiz, son 16 turuna yükseldi ve burada Bayern Münih ile eşleşti. Beşiktaş, ilk maçta Allianz Arena'da ilk dakikalarda gördüğü kırmızı kart sonrası rakibine 5-0 yenildi. Siyah-beyazlı ekibin çeyrek finale yükselebilmesi için rakibini en az 6 farkla mağlup etmesi gerekiyor. 5-0'lık galibiyette ise maç uzatmalara gidecek.

VİDA, PEPE VE TOSİC YOK

Siyah beyazlı temsilcimizin Hırvat futbolcusu Domagoj Vida Almanya'daki mücadelenin ilk yarısında rakibine yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Bu nedenle Vida Bayern Münih ile yapılacak rövanş maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Pepe ve Tosic de Bayern Münih karşısında görev yapamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Temsilcimiz ve rakibinin muhtemel 11'i şu şekilde;

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Medel, Necip, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma Talisca, Mustafa, Love

Bayern Münih: Ulreich, Rafinha, Hummels, Sule, Alaba, Kimmich, Rudy, Müller James, Ribery, Lewandowski

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

14 Mar 2018 - 11:10 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler