Bahçeli'den Olaylı Derbi Hakkında Flaş Yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşması için bir son dakika değerlendirmesi geldi.

Bahçeli'den Olaylı Derbi Hakkında Flaş Yorum
Video için play'e tıklayın

MHP Liderinden Fenerbahçe Beşikta maçı yorumu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz gün oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin değerlendirme yaptı ve önemli ifadeler  kullandı.

Basın toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendiren Bahçeli, Ziraat Türkiye Kupası yarı finali Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını takip edemediğini dile getirdi. Bahçeli olaylı karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Maçı takip edemedim ancak Beşiktaş'ın hocası, Türkiye'nin hocasıdır. Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış olan bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Beşiktaş sahadan kaçmaz, bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum."

İşte Bahçeli'nin o açıklaması..

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Nis 2018 - 15:36 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler