Yeni İlan: Ege Üniversitesi KPSS ile Mülakatsız 264 Kamu Personeli Alımı

Ege Üniversitesi, en az MYO mezunu kamu personeli alımı için az önce DPB'de bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere KPSS puanı ile personel alımı yapılacağı bildirildi.

Yeni İlan: Ege Üniversitesi KPSS ile Mülakatsız 264 Kamu Personeli Alımı
Yeni İlan: Ege Üniversitesi KPSS ile Mülakatsız 264 Kamu Personeli Alımı
Haber albümü için resme tıklayın

Ege Üniversitesi DPB'de yeni bir ilan yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfasında yayımladığı ilanda Ege Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 264 kamu personeli alımı yapacağın duyurdu.

Sağlık personeli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması ve sınavdan geçerli bir puan almış olması gerektiğine yer verildi. Yapılan personel alımı için kadro dağılımı ve meziyet aşrtı şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki şartların yanı sıra aşağıdaki şartları da taşıyor olması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P3),Ön Lisans mezunları için ise 2016 yılı KPSS(B) grubu sınavından KPSS(P93), puanına sahip olmaları gerekmektedir. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.  Kamu haklarından mahrum olmamak.

BAŞVURU

İlana başvurular bugün itibariyle başladı ve 21 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Adayların başvurularını aşağıdaki evraklarla birlikte şahsen Üniversite personel daire başkanlığına yapması gerekmektedir.

Başvuru Formu Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi Fotoğraf (1 Adet) KPSS Sonuç Belgesi Kimlik Fotokopisi Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge Hizmet Belgesi (Sadece deneyim aranan adaylardan çalışma belgesi ve SGK Hizmet Dökümü.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

07 May 2018 - 11:16 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler