TÜBİTAK Çok Sayıda Memur Alıyor! İşte Başvuru Şartları!

TÜBİTAK tarafından yayınlanan yeni ilan ile 142 personel alımı yapılacağı açıklandı. TÜBİTAK'ta memur olmak isteyenler için başvuru şartları ve diğer detayları paylaşıyoruz...

TÜBİTAK Çok Sayıda Memur Alıyor! İşte Başvuru Şartları!
TÜBİTAK Çok Sayıda Memur Alıyor! İşte Başvuru Şartları!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

TÜBİTAK tarafından yayınlanan yeni ilan ile 142 personel alımı yapılacağı açıklandı. TÜBİTAK'ta memur olmak isteyenler için başvuru şartları ve diğer detayları paylaşıyoruz...

TÜBİTAK tarafından alım yapılacak kadrolar şöyle;

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 20 Personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 6 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak..

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 14 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 8 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 10 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek Uzun saha çalışmalarına katılım ve seyahat engeli olmamak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 1 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 13 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 9 personel alınacak.

Lisans Bölümleri Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 5 personel alınacak.

Lisans Bölümleri Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az beş yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 3 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az beş yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 2 personel alınacak.

Lisans Bölümleri-  Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 2 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 22 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da bu bölümlerin birinden yüksek lisans veya doktora derecesine sahip olmak. C++ yazılım dilinde en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 10 personel alınacak.

Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği,Bilgisayar Bilimleri,Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veyaYazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 4 personel alınacak.

Lisans Bölümleri - Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İşletme Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 12 personel alınacak.

Ön lisans Bölümleri - Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi,Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi,Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi veya Biyomedikal Cihaz Teknolojisi bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Alanında en az iki yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) - KOCAELİ - 1 personel alınacak.

Ön lisans Bölümleri - Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Bilgi Güvenliği Teknolojisi veya İnternet ve Ağ Teknolojileri bölümlerinden birini bitirmiş olmak, Alanında en az dört yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

*NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi
Adres: Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 PK: 74, 41470 Gebze/KOCAELİ
E-Posta: [email protected]
Telefon: (262) 648 10 00 – 2434-3580-3548-1696-3520

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Nis 2019 - 19:06 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler