TTK Genel Müdürü 1500 işçi alım takvimini açıkladı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, kamuoyu tarafından merakla beklenen 1500 işçi alımı ile ilgili merak edilen takvimi açıkladı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, kamuoyu tarafından merakla beklenen 1500 işçi alımı ile ilgili merak edilen takvimi açıkladı.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Resmi Gazetede yayınlanan ek hüküm ile işçi alımının hızlandırıldığını ve Ankara’da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapıldığını aktardı.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu Pusula Gazetesi'ne yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Resmi Gazete’de yayınlandı. Bize Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yazı gelecek. Bu yazıda belli hususları koyacak. Bir: O yazı bize geldikten sonra sırasıyla TTK Yönetim Kurulu’ndan çıkaracağız. Bir gündem sıralaması var. Bunu tekrar Resmi Gazete’de ilan edeceğiz. Bugün ayın 14’ü nereden bakarsanız bakın her şey sıkıştırılmış olduğunu düşünürsek kura çekimi Ocak ayının yarısından başlayıp Şubat ayının 1’ini bulur. Hazineden bugün yazı gelirse bir 45 günlük takvim var. Bu zorunlu takvim, biz buna müdahale edemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

14 Ara 2018 - 13:06 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler