TEDAŞ 250 Personel Alımı için Başvurular Devam Ediyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan personel alımları devam ediyor. TEDAŞ 250 personel alımına kimler başvurabilir? işte detaylar...

TEDAŞ 250 Personel Alımı için Başvurular Devam Ediyor

Kamuya açıktan alımlar, gündemdeki gelişmeler ve daha fazlası hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz.Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü 250 sürekli işçi alımı için başvuru süreci 16 Şubat 2017 tarihinde başlamıştı. TEDAŞ tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan bilgilendirmede çeşitli pozisyonlarda İŞKUR aracılığıyla alım yapılacağı bildirilmişti.

TEDAŞ aşağıdaki pozisyonlar için alım yapacak ;  İnşaat Mühendisi, Mimar, Şehir ve Bölge Planlayıcısı , Ziraat Mühendisi, Yazılımcı, Avukat, İstatistikçi, Harita Teknikeri, Harita Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Elektrik Öğretmeni, Elektrik Mühendisi...

TEDAŞ 250 Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak? 

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. 'nin 250 sürekli işçi alımı için başvuru işlemleri İŞKUR il müdükleri vasıtasıyla yapılacak.

TEDAŞ personel alımına dair tüm bilgilendirmeleri içerisinde barındıran personel alım duyurusuna göz atmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki duyuru linkine tıklayabilirsiniz.

TEDAŞ Sürekli İşçi Alımı duyurusu için TIKLAYINIZ

Kamuya personel alımları, açıktan personel alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Şub 2017 - 17:00 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

erkan - ben 5sene eletirik içini yapıyorum saray elletirikte ve ugyar mendislikte çalıştım açık ögretim düzel lisede diplama aldım kpps girdim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 17:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler