Sütçü İmam Üniversitesi En az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci devam ediyor.

Sütçü İmam Üniversitesi En az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alımına ilişkin başvuru süreci devam ediyor. T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü'nden ve Resmi Gazete'de yayımlanan personel alım duyurusuna göre üniversiteye brüt 2.389 TL maaşla sözleşmeli personel alınacak. Alımların Sağlık personeli ünvanı için yapılacağı belirtilirken, başvurularda ilgili üniversite ve liselerden mezuniyet şartının yanı sıra KPSS P93 puan sıralamasının esas alınacağı belirtildi.

Başvuru için gerekli belgeler neler? Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru formu üniversitenin www.ksu.edu.tr adresinden temin edilecek. Talep edilen belgeler ; Özgeçmiş, Diploma sureti, Kimlik fotokopisi, adet fotoğraf, askerlik durum belgesi, ikametgah belgesi, deneyim belgesi olarak açıklandı. İlgili belgeler KSÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim edilecek. Son başvuru tarihi 3 Nisan 2017 olarak belirtildi.

PERSONEL ALIM DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Kamudan haberler , gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Mar 2017 - 09:52 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler