Sulakyurt Belediyesi İşçi Alımı 2016

Sulakyurt Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını İŞKUR resmi web sayfasında yayımladığı duyuru ile ilan etti.

Sulakyurt Belediyesi yayımladığı alım yapacağı personeller hakkındaki tüm ayrıntıları ilan duyurusu kapsamında belirtti.

Haberimiz aracılığı ile Sulakyurt Belediyesi İşçi Alım ilanı ayrıntılarına erişim sağlayabilmektesiniz.

Sulakyurt Belediyesi alım yapacağı 2 adet personeli Beden İşçisi pozisyonunda istihdam edecektir. Başvuracak adayların en az ilköğretim ve dengi okul mezunu olması gerekir. İlana gelen başvurular arasından 2 kişi kura yöntemi ile seçilecektir. Belediye bünyesine alımlar için kura Sulakyurt Belediye Başkanlığı Hizmet Binası'nda 12.08.2016 tarihinde saat 10:00 - 11:00 arasında gerçekleşecektir.

İlana başvurmak isteyen adaylar İŞKUR şubelerinden ve işkur resmi web sayfasından 10 Gün içinde ilana başvurabilir. Başvuruların bitiş tarihi 1 Ağustos 2016 olarak belirlenmiştir.

Sulakyurt Belediyesi İşçi Alımı ilanı ile alınan 2 adet beden işçisinin belediyede çalışma süresi 5 ay 29 gün olarak duyuruda belirtilmiştir. Başvurularda gerçeğe aykırı beyanda bulunan adaylar tespit edildiğinde kurumun dava açma yetkisi vardir. Alımlar öncelik gözetilerek yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 1 Ağustos 2016 olarak belirlenmiş olup, başvurular İŞKUR şubelerinden yapılacaktır.

Kpsscafe.com.tr | ANKARA 

22 Tem 2016 - 09:13 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler