Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 131 Personel Alımı Yapıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Mart'ın ilk günü yapılan açıklama kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm ayrıntılar kılavuz ile beraber adaylara sunuldu. detaylar ve başvuru işlemleri haberimizde...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 131 Personel Alımı Yapıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 1 Mart 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma 131 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. GEREKLİ TÜM AÇIKLAMALAR YAPILDI.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan kılavuzda adayların aklına takılabilecek tüm soruların cevapları yer alıyoruz. Bizler de sizler için bu bilgileri derledik.

Sosyal Güvenlik Kurumu daha önce bir avukat alım duyurusu yayımlamış ve başvuruları kabul etmişti. Aynı ilan üzerinden tekrar başvurular yapılacak. BAŞVURULAR 1 MART 3 MART arasında kabul edilecek. Daha önce yapılan açıklamalar tamamı ile aynı. Şartlarda ve ayrıntılarda hiçbir değişiklik yapılmadı.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?
Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli çalışacak avukatın istihdam edilecek il sınırları içinde ikamet etmesi ve
söz konusu ildeki baroya kayıtlı olması gerekiyor. Ayrıca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları
taşıması,Sosyal Güvenlik Hukuku alanında dava tecrübesi
bulunması, avukatın, avukatlık ortaklığı olarak yapılan müracaatlarda ise
ortakların 65 yaşını doldurmamış olması,  Baro Disiplin Kurulunca verilmiş uyarma cezası
dışında cezası olmaması,  Sosyal Güvenlik Hukuku alanında dava tecrübesi
bulunması zorunlu.

GEREKLİ BELGELER;
Adaylardan başvuruda TC kimlik Numarası yazılmış başvuru dilekçesi, Avukatlık Ruhsatname örneği, Avukatlık ortaklığı adına yapılacak müracaatlarda ortaklık sözleşmesi örneği, Vergi Levhası örneği, Avukatın veya avukatlık ortaklığındaki avukatların, uyarma cezası dışında ceza almadıklarına ve staj süresi hariç en az bir yıl avukatlık kıdemi bulunduğuna ilişkin bağlı bulundukları barodan alınacak belge, İkametgah belgesi veya görev yapacağı il sınırları içinde ikamet ettiğine dair beyan dilekçesi, 4,5*6 ebadında 2 adet vesikalık fotoğraf, Sözleşmeli çalışacak avukat, avukat olan eşi ve avukat olan usul ve fürunun Kurum aleyhine yürütmekte olduğu dava varsa, sözleşmenin imzalanması ile birlikte bu davalardan çekileceklerine dair beyan dilekçesi isteniyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 131 Personel Alımı ilanının tüm ayrıntıları için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ. 

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Mar 2017 - 18:47 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler