Son Dakika! TÜİK Dolgun Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğine dair bilgilendirme az önce yayımlandı. TÜİK personel alımı hakkında tüm detaylar...

Son Dakika! TÜİK Dolgun Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğine dair bilgilendirme az önce yayımlandı. TÜİK tarafından yapılan duyuruda "Başkanlığımız Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin ek 6’ncı maddesine dayanılarak 31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin” 8’inci maddesinin 2’nci fıkrası uyarınca 8 (Sekiz) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

Sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması ve YDS ile ilgili şartları yerine getirebilmesi gerekiyor.  Başvuru süreci ve diğer detaylara göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamuya personel alımları konusunda tüm gelişmeleri yakından takip etmek ilgili personel alımlarını cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamalarını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Tem 2017 - 00:02 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler