Sağlık Bakanlığı 544 Sözleşmeli Hekim Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kurum kurallarına çok sayıda aile hekimi alımı yapılacağı kamuoyuna bildirildi. Boş kadrolar, şartlar ve başvuru süreci haberimizde...

Sağlık Bakanlığı 544 Sözleşmeli Hekim Alımı Yapıyor!

Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma tam olarak 544 adet sözleşmeli aile hekimi alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı aile hekimi alımlarının nedeni, İstanbul'da bulunan açık pozisyonlar ve bazı nedenler ile boşalan kadrolar olarak kamuoyuna açıklandı.

Tüm personel alım ilanları, kamu haberleri ve memur gelişmelerinden haberdar olmak için KPSS CAFE mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Bunun için lütfen TIKLAYINIZ. Memur alımları ve çok daha farklı konularda aklınıza takılan tüm soruları bizlere yöneltmek için lütfen TIKLAYINIZ. 

Sağlık Bakanlığı İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada gerekli tüm bilgiler adaylara aktarıldı. Alımı yapılacak olan 544 aile hekimi kurumlarda sözleşmeli olarak çalıştırılacak.

Aile Hekimliği 79. ek tercih ve yerleştirme ilanı ile açıklanan alımlara başvurular 16 Ocak 2017 Pazartesi günü başlamış olup, 20 Ocak 2017 Cuma günü mesai saati sonunda bitecek.

Açıklama konusunda gerekli sağlık personellerinin alımları hakkındaki ayrıntılar da adaylara ayrıntılı olarak belirtildi. Gerekli tüm bilgiler için lütfen Sağlık Bakanlığı 544 sözleşmeli Aile Hekimi İlanı'na tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

17 Oca 2017 - 21:05 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler