PTT 2 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapacak (KPSS Puanlarıyla)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT'nin 2 bin 500 personel alımına hazırlandığını açıklamış ve kısa süre sonra 500 kişlik alım ilanı yayımlanmıştı. PTT'nin personel ihtiyacı duyulan illerden verileri topladığı ve kısa süre sonra alım için ilana çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.

Çalışmalar Hızlandı ! PTT 2 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapacak! 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı PTT'ye 2 Bin 500 Sözleşmeli personel alımı yapılacağını geçtiğimiz aylarda Bakan Ahmet Arslan açıklamıştı. Özellikle büyük şehirlerdeki dağıtıcı ve büro-gişe memuru ihtiyacını olduğunu belirten Arslan : ""PTT tabii bir çınar kuruluşumuz, buna uygun olarak da günümüz teknolojisini en iyi kullanan, en hızlı büyüyen ve hizmet eden bir kuruluşumuz. Bu çerçevede de 2017 yılı içerisinde 2 bin 500 personel alacağız ve önümüzdeki hafta büro, gişe ve dağıtıcı memurlar olmak üzere İstanbul'da 500 kişinin alım sürecini başlatıyoruz, başvuruları alacağız, yıl içerisinde de 2 bin 500'e tamamlayacağız bu kadroyu ki güçlenen PTT'nin daha da büyüyebilmesi ve güçlenebilmesi adına kadromuzu arttırmış olacağız." demişti.

Kısa süre önce İstanbul ili için 500 kişilik personel alım ilanı çıkmıştı. İlgili alıma başvuruda bulunamayan adaylar diğer illerdeki alımların ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı.

PTT'nin özellikle büyük şehirler için gerçekleştirmeyi düşündüğü personel alımı için ihtiyaçları topladığı ve buna göre yeni ilanların gelebileceği öne sürülüyor. Elde edilen bilgilere göre kısa süre içerisinde KPSS puanları baz alınarak yeni gişe memuru ve dağıtıcı personel alımı yapılacak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Mar 2017 - 14:09 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Yusuf şahin - 80'de alsan boşsun 60 alsanda hepsi yalan inanmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:09
04

Ezgi - Ne zaman ilan gelir puanlarimizla bekliyoruz bisa girdik 2016 kpss ye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:09
03

orman mühendisi - orman mühendisleri olarak ptt alımlarına başvuru yapamıyoruz lütfen bizler de başvuru yapmak istiyoruz kendi bakanlığımız malesef hiç alım yapmıyor 10.000 mezun işsiz orman mühendisleri müjde bekliyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:09
02

Cahit GÖKMEN - Allah rızası için yaş sınırını kaldırın ben kpss de 63 puan aldım ama yaş 37

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:09
01

abdulkadir - arkadaşlar alımlar mayıs ayını geçmez merak etmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler