ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Duyuru Yayımladı

ÖSYM, 2 Haziran 2016 tarihinde Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bir Duyuru Yayımladı.

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi’nin yayımladığı duyuruya haberimiz sayesinde erişim sağlayabilmektesiniz. 

işte ÖSYM’nin duyurusu;

DUYURU(2 Haziran 2016) 

ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 17/2/2011 tarihli ve 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 6 ıncı maddesinin 9 uncu fıkrası ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında Çalıştırılacak Yerli ve Yabancı Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre 657 sayılı Kanun ve diğer mevzuat hükümlerine bağlı kalmaksızın, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak (13) adet sözleşmeli yerli uzman personel alımı için başvuru yapan adaylardan, Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, sözlü sınav tarih ve saatlerine ( https://sonuc.osym.gov.tr ) sayfamızı tıklayarak ulaşabilirler.

Adayların belirtilen tarih ve saatte ÖSYM Başkanlığı Bilkent Ankara adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

2016 ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçlarını TC Kimlik numaranızı ve aday numaranızı doğru bir şekilde girerek öğrenebilirsiniz. Bunun için lütfen

TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

02 Haz 2016 - 17:30 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler