ÖSYM Personel Alımı Başvurularında Son Günler (KPSS Şartsız)

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) personel alım ilanı başvuruları tüm hızı ile sürüyor. Başvuruların sona ermesine son iki gün kaldı. BAŞVURULAR 28 Şubat 2017 tarihinde sonlanacak. Alım hakkındaki tüm açıklamalar haberimizde...

ÖSYM Personel Alımı Başvuruları önümüzdeki günlerde sona erecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bünyesine 15 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular adaylar tarafından tüm hızı ile yapılmaya devam ediyor. Alımlar giriş sınavı ardından sözlü sınavı ile yapılacak.

HANGİ ŞARTLAR GEREKİR?
Adayların Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren yukarıda ayrıntısı yer alan bölümünden veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen dört yıllık fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmak, tabloda belirtilen dil ve düzeylerde yabancı dil bilgisini, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, veya denk kabul edilen sınavlarla belgelemek, Başkanlığın ihtiyaç duyduğu alan ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe sahibi olmak şartlarını taşıması gerekiyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sözleşmeli personel alımında adaylardan istenen özel şartlar da bulunuyor. BAŞVURULAR Başkanlığımızın İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla 28/02/2017 tarihi mesai bitimine kadar yapılmış olacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi kpss şartsız personel alımı ayrıntıları için lütfen TIKLAYINIZ.

Tüm personel alım ilanlarından haberdar olabilmek için KPSS CAFE HABER SİTESİni takipte kalınız. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 19:18 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler