ÖSYM KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) , 15 sözleşmeli uzman personel alacak. Başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

ÖSYM KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları 

ÖSYM'nin geçtiğimiz günlerde yayımladığı 15 sözleşmeli uzman personel alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Peki Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) 'nın sözleşmeli uzman personel alımı için gerçekleştireceği giriş sınavına kimler başvurabilir? Başvurular ne zamana kadar yapılacak? işte detaylar...

ÖSYM geçtiğimiz günlerde hem kendi resmi internet sitesinden hem de Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından uzman personel alımı yapacağını bu alımlar için ayrılan kontenjanın 15 olarak belirlendiğini bildirmişti. Giriş sınavı için başvuruda bulunacak adayların  lisans mezunu olması (Bölümler için duyuru linkine göz atınız) ve YDS'de belirlenen puanları almış olması gerekiyor. Başvuru işlemleri ÖSYM'nin resmi internet sitesinden elde edilecek başvuru formunun doldurulması suretiyle İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara adresine şahsen ya da posta yoluyla gerçekleşecek.

Başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Konuya dair tüm detayları aşağıdaki duyuru linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. ÖSYM Uzman Personel Alım Duyurusu için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 14:41 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Şehri Pelit - Ziraat danışmanları ve yöneticileri de alımlar olsun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler