Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, bünyesine personeller katmayı sürdürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Alımı ilanını 7 Ekim'de Devlet personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlamıştı ve böylece tüm ayrıntıları kamuoyunu açıklamıştı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8 adet Personel Alımı yapıyor.

10 Ekim 2016 tarihinde başlayan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Alımı başvuruları, 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. Yani başvurular hala alınıyor.

Başvurmak isteyen adayların büyük bir kısmı başvuru işlemlerini tamamladı bile. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, başvuru yapacak adaylarda genel ve özel şartlar arıyor! bunların tamamını alttaki linkten öğrenebilirsiniz.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Alımı hakkında daha çok bilgi almak için lütfen BURAYA TIKLATINIZ.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM!!


Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 17:15 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler