Onsekiz Mart Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor (KPSS'ye girmiş olmak yeterli)

Onsekiz Mart Üniversitesi'nce yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları gerçekleştirilecek. Alıma dair tüm ayrıntılar kurum tarafından adayların erişimine açıldı. Başvuruları şartları nedir? kimler başvuru yapabilir? başvuru süreci ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? hepsi ve daha fazlası haberimizde...

Onsekiz Mart Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor (KPSS'ye girmiş olmak yeterli)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 2 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan yazılı açıklama doğrultusunda kuruma sözleşmeli personel alınıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, açıklamasında  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar'ın "Sınav Şartı" başlıklı Ek 2 nci maddesi doğrultusunda, personel alınacağını aktardı.

GEREKLİ ŞARTLAR NELER?
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne başvuru yapmak isteyen adayların;
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2. Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için lisans mezunlarının 22 Mayıs 2016, Yüksekokul mezunlarının 16 Ekim 2016 ve ortaöğretim mezunlarının 20 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 kullanılacaktır.

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarına uyması şart.

BAŞVURULAR
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi PERSONEL ALIMINA BAŞVURULAR 17 Haziran 2017'de sona erecek. Gerekli belgeler ile şahsen yapılacak olan başvurulara dair daha fazla bilgi almak isterseniz kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

Ücretsiz facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

02 Haz 2017 - 20:06 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Gulcan - Hangi bölümleri aliyorlar arti başvuru için ne gerekli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 20:06


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler