Nüfus Dairelerine 1500 Memur Alımı için Kritik Gün

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün personel ihtiyacının dile getirilmesi için kritik gün. KPDK bugün toplanıyor...

Nüfus Dairelerine Memur Alımıyla İlgili Kritik Gün!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalar devam ederken, bir süre önce Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal , alımlarla ilgili gerekli izinlerin halledildiğini açıklamıştı. Fakat ilan hala yayımlanmış değil. Türkiye Kamu-Sen Nüfus dairelerinde çalışan memurların aşırı iş yükünün hafifletilmesi için boş kadroların doldurulması ve mesai düzenlemesi için İçişleri Bakanı Sn. Soylu ile iletişime geçmiş, bakan Soylu'nun söz vermesinden kısa bir süre sonra mesai ile ilgili düzenleme gelmişti.

Yine personel alımıyla ilgili de gerekli görüşmeleri yapan Süleyman Soylu, Maliye Bakanlığı'ndan gerekli izinleri almıştı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan, konuyla ilgili yanıtı Türk Büro-Sen'e vermiş ve 'gerekli izinleri bekliyoruz' demişti.Fakat aradan geçen süreye rağmen personel alımına dair ilan hala yayımlanmış değil. Bugün gerçekleştirilecek Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısında konunun gündeme gelmesi bekleniyor.  

Personel alımıyla ilgili duyuruyu bekleyen adaylar sürecin daha fazla uzamamasını istiyor. Konu hakkında detaylı bilgilendirmeyi Türkiye'nin en beğenilen KPSS sitesi KPSS cafe ile takip edebilirsiniz. Memur alımıyla ilgili gelişme olduğu anda haber almak için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 10:15 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Atanamayan sağlıkçı - Memurların yapması gereken işi daha az para vermek için taşerona yaptırmak ne kadar etik? Biz o kadar üniversite okuyoruz tıbbi sekreterlerin %70i taşeron bizim yerimize onlar çalışacaksa bölümü kapatın insanlar boş boşuna para bari harcamasınlar. Bizde 300-500 liraya rasgele bilgimiz olmadan bir sertifika alırız olur biter. Artık bu duruma bi çözüm getirilsin. Sayın Recep Akdağ tıbbi sekreterlerin atamasını yap!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 10:15
01

Osman olcay tuğ Uyar - Acaba lise mezunları müracaat edebilecek mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 10:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler