Mersin Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alımında Son Gün!

Mersin Üniversitesi'nce yapılacak olan alımlarda artık sürecin sonuna gelindi. Adayların heyecan içinde tamamladıkları başvuruların detayları ile tüm merak edilenler bu haberde sizlerle...

Mersin Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alımında Son Gün! 

Mersin Üniversitesi tarafından kurum bünyesine yapılacak olan çok sayıda sözleşmeli personel alım süreci 28 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Mersin Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı ile kendi resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu açıklamalar doğrultusunda bünyesine tam 70 sözleşmeli Hemşire ve sağlık teknikeri alıyor. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor.

Mersin Üniversitesi başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS'ye girmiş olmasına ve Lisans mezunu adayların 2016 KPPS P93,ön lisans mezunu adayların 201KPSS P93 puanlarına dikkat edecek.

Mersin Üniversitesi hemşire ve sağlık teknikeri alımlarına başvuruda bulunacak adaylar şahsen başvuruda bulunur iken, öncelikle kurumun istediği tüm şartları bünyesine bulundurmak zorunda. Bu şartların içinde genel ve özel çok sayıda şart bulunuyor. Giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden Karşılanacak olan sözleşmeli 70 personel alımında 28 Haziran 2017 son gün olarak belirlendi. Başvurular şahsen kolayca yapılıyor. Adayların yanında gerekli belgelerin de bulunması gerekli.Daha ayrıntılı bilgi almak için ilan metnini incelemenizi, başvuru yapacak olan adayların ise 28 Haziran 2017 mesai sonuna kadar işlemlerini tamamlamasını önerir, başarılar dileriz.

Mersin Üniversitesi 70 Kişilik Sözleşmeli Personel Alım İlan Detayları İçin Tıklayınız

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr ANKARA

27 Haz 2017 - 14:06 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler