Mersin Üniversitesi 195 Kamu Personel Alım İlanı Yayımlandı (Lise, Önlisans Lisans)

Mersin Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puan sınırı olmadan kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Farklı pozisyonlara yapılacak personel alımı için başvurular bugün başladı.

Mersin Üniversitesi 195 Kamu Personel Alım İlanı Yayımlandı (Lise, Önlisans Lisans)
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin Üniversitesi tarafından az önce DPB'de bir ilan yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracıığıyla yayımlanan ilanda Üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadrolara 195 adet sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına yapılacak kamu personeli alımında alınacak personeller, üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği bünyesinde istihdam edilecek.

KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanından geçerli bir puan almış olması şartı aranıyor.

BAŞVURU

Mersin Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımına başvurular şahsen yapılmaktadır. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı ve 3 Mayıs tarihine kadar alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte müracaatını şahsen yapması gerekmektedir.

Başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, Mezuniyet belgesi, Kimlik fotokopisi, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu.

KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI TEK ADRESTE;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

19 Nis 2018 - 09:22 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Fatoş - AMa hep hemşire sağlık personeli alım yapıyor ya bir Ziraat mühendisi alan da yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 09:22
01

Ragıp - Kim hangi branşdan kaç puanla başvuru yaptı arkadaşlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 09:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler