KPSS 70 Puan Şartı ile 30 Memur Alımı Başvurusunda Son Gün: 23 Temmuz (TÜLOMSAŞ)

TÜLOMSAŞ personel alımı için başvurular sona eriyor. İşte TÜLOMSAŞ personel alımı hakkında detaylı bilgi ve başvuru şekli ile başvuruların yapılacağı son tarih.

TÜLOMSAŞ personel alımı başvurusu sona eriyor.

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün DPB'de yayımladığı personel alımına başvurular için sn saatlere girildi. 10 Temmuz günü başlayan TÜLOMSAŞ personel alımı başvuruları 23 Temmuz saat 23.59'da sona erecek. Başvurular internet üzerinden alınmaktadır.

Alım Yapılacak Kadrolar

TÜLOMSAŞ, bünyesinde istihdam etmek üzere 20 Makine Mühendisi ve 10 adet Elektrik Elektronik Mühendiğsi olmak üzere toplamda 30 personel alacak.

Kimler Başvurabilir?

# 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 inci maddesinde belirtilen, son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurtdışı üniversitelerinin Makine Mühendisliği (bölüm kodu:4639) ve Elektrik - Elektronik Mühendisliği (bölüm kodu:4611) bölümlerinden mezun olmak,

# 2016 yılında yapılan  Kamu Personeli Seçme Sınavının P3 puan türünden 70 ve üstü puan almış olan,

# İlgili personel alımına son başvuru tarihi itibariyle, 5 yıl içerisinde KPDS/YDS ve E-YDS sınavından en az C seviyesinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahibi olmak.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü lisans mezunu 30 personel alımına başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapacak adaylar 23 Temmuz saat 23.59'a kadar http://basvuru.tulomsas.com.tr adresi üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Yazılı Sınav Ne Zaman?

TÜLOMSAŞ personel alımına dair yazılı sınav ise 17 Ağustos 2017 tarihi saat 14:00’de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde gerçekleşecek. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. 

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Tem 2017 - 16:45 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler