Kırkağaç Belediyesi KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Yapacak

Kırkağaç Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna bildirildi. Ayrıntılar ve tüm şartlar haberimizde...

Kırkağaç Belediye Başkanlığı tarafından 6 Ocak 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan duyuru eşliğinde kuruma personel alımı yapılacak.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı bünyesine 1 adet sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Alınacak personelin pozisyonu programcı olarak belirlenmiştir.

Tüm personel alım ilanlarından haberdar olmak isterseniz, KPSS CAFE haber sitemizi takip etmeye devam ediniz. Facebook grubumuza ücretsiz üye olmak için lütfen TIKLAYINIZ. Mobil uygulamalarımız için ise lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı personel alımına başvuracak olan adayların en az önlisans mezunu olması gerekiyor.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı, başvuru yapan adaylarda bazı şartlar arıyor. Bu şartlar; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uymak, askerlikle ilişiği bulunmamak gibi şartlar olarak sıralanıyor. Alınacak olan personel tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı personel alım başvuruları, 09.01.2017 Pazartesi günü saat 08:00-17:00 arasına şahsen yapılacak. Sözlü sınav ise 11 Ocak 2017 Çarşamba günü yapılacaktır.

Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

06 Oca 2017 - 00:17 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler