Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı Başvurular Sürüyor

Kamuya sözleşmeli ve kadrolu alımlar hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Karadeniz Üniversitesi Sözleşmeli hemşire ve sağlık teknikeri alacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı Başvurular Sürüyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire ve sağlık teknikeri alımı için 2016 KPSS puanlarıyla başvuru işlemleri devam ediyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden geçtiğimiz haftalarda yayımlanan duyuruda 4/B kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklanmıştı.

Söz konusu alıma başvuru işlemleri www.ktu.edu.tr adresinde yer alan başvuru dilekçesinin doldurulmasıyla birlikte Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılıyor. Başvuruda bulunacak adayların pozisyonlara göre gerekli özel şartları ve 2016 KPSS şartını yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru süreci 7 Mart 2017 mesai bitiminde sona erecek.

Başvuruda bulunacak adayların Personel Daire Başkanlığı'na başvuru formuyla birlikte, nüfus cüzdanı fotokopisi, son 6 ay içerisinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf, SGK hizmet dökümü, askerlik durum belgesi gibi belgeleri de teslim edecekler. Başvuru için gerekli tüm şartları ve belgeleri aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. KTÜ Sözleşmeli Personel Alım duyurusu için TIKLAYINIZ

Kamuya sözleşmeli ve kadrolu alımlardan anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 09:52 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler