Jandarma Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı (2017/2)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alımı sınav sonuçları açıklandı.

Jandarma Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı (2017/2)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın 16 Ocak ile 17 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuruları alınan , en az ilköğretim mezunu adaylardan yapılacak uzman erbaş alımı sınav sonuçları açıklandı. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan adaylar diğer aşamalara katılma hakkına sahip oldu. Yazılı sınavda 100 tam puan üzerinden 50 puan ve üzeri alan adaylar başarılı sayılacak ve diğer sınav aşamalarına girmeye hak kazanacak. Ön Sağlık Muayenesi, Fiziki Kabiliyet Değerlendirmeleri, Mülakat aşamaları ve diğer aşamalarla ilgili geniş bilgilendirmeyi Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

2017-2 LOJİSTİK BRANŞLI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ SINAV SONUÇLARI için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra 2017 Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi erkek öğrenci alımı , 2017-6 Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı, 2017 Yılı Sözleşmeli Astsubay alımı başvuru işlemleri de devam ediyor. İlgili bağlantı üzerinden alım faaliyetlerine göz atabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr -  Ankara

24 Nis 2017 - 17:46 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler