Jandarma Genel Komutanlığı 370 Sözleşmeli Personel Alıyor! JGK Kılavuz Yayımladı

Jandarma Genel Komutanlığı'nca DPB'de yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma sözleşmeli personel alımları yapılacak. Kılavuz açıklandı. Gereken tüm açıklamalar yapıldı. Diğer tüm detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı 370 adet Sözleşmeli Personel Alıyor! JGK Kılavuz Yayımladı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 27 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir açıklama yayımlandı.

Kılavuz yayımlayan Jandarma Genel Komutanlığı, bu sayede personel alımları yapacağını kamuoyuna açıkladı. Gereken tüm açıklamaları ve detayları adayların erişimine sundu.

Jandarma Genel Komutanlığı 370 sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları 27 MART-18 NİSAN 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYON
Jandarma Genel Komutanlığı'na bu ilan kapsamında sözleşmeli Subay ihtiyacının karşılanması amacıyla, en az lisans düzeyinde "Jandarma (344), İstihkam (6), Muhabere (12)” sınıflarında erkek, "Jandarma” sınıfında kadın (8) personel alımı yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Jandarma Genel Komutanlığı personel adaylarında çok sayıda şart arıyor. Bir kısmı şu şekilde sıralanabilir; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az dört yıllık lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya 05 Eylül’e kadar mezun olabilecek durumda olan sivil kaynaklı adaylardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını, lisansüstü öğrenimini  tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını bitirmemiş olmak, Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, T.S.K., J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik, ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak, Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak, Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak,

BAŞVURULAR 
JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI 27 Mart-18 Nisan 2017 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacak. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Memur personel işçi alım ilanları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 00:29 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler