İTÜ KPSS Puanlarıyla Sözleşmeli Personel Alacak (Başvurular Sürüyor)

İstanbul Teknik Üniversitesi, mühendis, tekniker, paramedik ve teknisyen pozisyonunda sözleşmeli personel alacak.

İTÜ Sözleşmeli Personel Alacak ( KPSS Şartı Var) 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden geçtiğimiz günlerde yayımlanan sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri 1 Mart 2017 tarihinde sona erecek. İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nün resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın sitesinden (www.dpb.gov.tr) yayımlanan duyuruya göre İTÜ, kadro karşılıksız sözleşmeli personel statüsünde 8 personel alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Bu alımların 2 'si  Mühendis, 3'ü tekniker, 2'si Paramedik, 1'i teknisyen pozisyonu için gerçekleşecek. İlgili alımlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar Mühendis Pozisyonu için Gıda Mühendisliği, Tekniker Pozisyonu için Gıda Teknikerliği, Sağlık Personeli için Paramedik, Teknisyen pozisyonu için mesleki lise ve dengi teknik öğrenim görmüş olmalı. Adayların KPSS'ye girmiş olması ve duyuruda belirtilen puan şartını yerine getirmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Başvuru işlemleri 1 Mart 2017 tarihine kadar İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler ve daha fazla detayı http://pdb.itu.edu.tr adresinden elde edebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 17:41 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler