İstanbul Üniversitesi KPSS En Az 55 Puanla Personel Alacak! Başvurularında Son Günler (Hemşire, Biyolog, Diğer)

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden geçtiğimiz ayın 24'ünde yayımlanan ilanda KPSS puanlarıyla sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmişti...

İstanbul Üniversitesi KPSS En Az 55 Puanla Personel Alacak! Başvurularında Son Günler (Hemşire, Biyolog, Diğer Sağlık Personeli)

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden geçtiğimiz günlerde sözleşmeli personel statüsünde (4/B) alım yapılacağı ve bu alımlar için müraacatların www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat şeklinde olacağı belirtilmişti.

Personel alım duyurusunda Hemşire pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS P3 Puan Türünden 55 ve Üzeri Puan almış olması, Diğer sağlık personeli pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların En Az Sağlık Meslek Lisesi Mezunu Olup, Sağlık Bakanlığı Onaylı Perfüzyonistlik Yetki Belgesine Sahip olması, Biyolog pozisyonu için başvuracak adayların da ilgili özel şartları (bknz personel alım duyurusu) yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular 24 Nisan 2017 tarihinde başladı ve son günlere girildi. Personel alımına dair tüm detaylara göz atmak için lütfen aşağıdaki personel alım duyurusuna göz atınız .

İstanbul Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alımı duyurusu için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

08 May 2017 - 14:10 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler