İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımında Bulunacak! (brüt ücret 4.687 TL)

İstanbul Teknik Üniversitesi'nce yapılan yazılı açıklama dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar yapılmış durumda iken, başvurular da başladı. İşte tüm detaylar ve sözleşmeli personel alımının merak edilenleri...

İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımında Bulunacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 22 Mayıs 2017 tarihinde resmi web sayfasından yapılan açıklama akabinde alım süreci başlamış oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi'ne 2 adet sözleşmeli bilişim personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek altıncı maddesine dayanılarak 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" uyarınca gerçekleşecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi, bünyesine alacağı adaylarda genel ve özel olmak üzere çok sayıda şart görmek istiyor. Bu şartlara uyan adaylar kolaylıkla başvuru yapabilecek. Kriterlere uyum sağlamayan adaylar ise başvuruda bulunamayacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?
İstanbul Teknik Üniversitesi alımına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak gibi şartlara uygun adaylar kurum tarafından aranan adaylar olarak açıklandı.           

BAŞVURU SÜRECİ VE ÜCRET 
İstanbul Teknik Üniversitesi sözleşmeli bilişim personel alım ilanın başvuruları için aşlangıç Tarihi : 22.05.2017 Başvuru Bitiş Tarihi : 05.06.2017 olarak açıklandı. Başvuru yeri ise,  İstanbul Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası K:3 Maslak / İSTANBUL olarak kamuoyunun bilgisine sunuldu. Sınavlarla yapılacak olan alımlar kapsamında personele verilecek olan brüt ücret 4.687,27 TL olarak belirlendi.        

ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN 

İstanbul Teknik Üniversitesi alımına dair daha fazla bilgi almak için kurumun kendi resmi web sayfasına(www.itu.edu.tr ve www.pdb.itu.edu.tr), daha farklı alım ilanları ve gündem haberleri için ise KPSSCAFE anasayfaya göz atmanızı öneririz.      

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 May 2017 - 21:19 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler