İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 4.687 TL Maaş ile Personel Alıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nca yapılan yazılı açıklama dahilinde kuruma yüksek maaşlı personel alımları gerçekleşecek. Alıma dair tüm açıklamaları daha önce sizlere aktarmıştık. Başvuru süreci devam eder iken, alım bilgilendirmesini haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 4.687 TL Maaş ile Personel Alıyor! 

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 22 Mayıs 2017 tarihinde hazırlanan ve kamuoyuna sunulan açıklama akabinde başvurular başlamıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin alımı ile beraber kuruma sözleşmeli bilişim personel alımı gerçekleştirilecek. "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılacak olan alımlarda 2 kişi belirlenecek.

GEREKLİ KRİTERLER NELERDİR?
İstanbul Teknik Üniversitesi, adaylarında; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gibi şartlar görmek istiyor.

BAŞVURULARA DAİR BİLGİLER
İstanbul Teknik Üniversitesi, kurumuna alacağı 2 adet sözleşmeli bilişim personeline brüt olarak tam 4.687.27 TL maaş verecek. Alım ilanına başvurular 05.06.2017 tarihine kadar sürecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımına dair daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen www.itu.edu.tr ve www.pdb.itu.edu.tr sayfalarına erişiniz.

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 May 2017 - 01:48 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler