İnönü Üniversitesi MÜLAKATSIZ Personel Alımlarında Süreç Sonlanıyor

İnönü Üniversitesi'nce yapılan açıklamalar ile beraber kurum bünyesine mülakat şartı olmadan alımlar yapılacağı adaylara aktarılmıştı. Peki bu alımın ayrıntıları neler? başvurular hangi gün sona erecek? alımlar hangi pozisyona yapılıyor? tüm soruların cevapları sizleri bekliyor.

İnönü Üniversitesi MÜLAKATSIZ Personel Alımlarında Süreç Sonlanıyor

İnönü Üniversitesi, bünyesine sözleşmeli personel alımları yapacağını daha önce yayımladığı ilan metni ile adayların erişimine sunmuştu.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İnönü Üniversitesi alım kılavuzu inceleyerek gerekli belgeler ile beraber başvurularını yapmaya devam ediyor. İlgili alımın müraacatları 1 Ağustos 2017 tarihine kadar sürecek.

18 Temmuz 2017 tarihi itibariyle başlamış olan İnönü Üniversitesi personel alımlarında kuruma hemşire ve eczacı alımları gerçekleştirilecek. Adayların başvuru yapacağı pozisyona göre "Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu yahut eczacılık lisans programlarının birinden mezun olmak." şartına uyması zorunlu tutuldu.

İnönü Üniversitesi alım kılavuzu DPB'de yayımlanmış olup, alımlar KPSS puanlarına göre gerçekleştirilecek. Alımda her pozisyon için farklı genel ve özel şartlar isteniyor. Gerekli şartlara uyan adayların gerekli belgeler ile beraber şahsen İnönü Üniversitesi Rektörlüğü personel Daire Başkanlığı'na başvurması gerekiyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi İnönü Üniversitesi personel alımına başvuru yapacak olan adaylar için son gün 1 Ağustos! hala başvuru yapmadıysanız acele etmeniz gerekiyor. Gerekli belgeleri ve diğer tüm ayrıntıları https://www.inonu.edu.tr/tr/cms/personel adresinden bulabilirsiniz.

İnönü Üniversitesi sözleşmeli alımları size uygun değil ise diğer alım haberlerini alttaki uygulamalarda bulmanız mümkün! 

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Tem 2017 - 21:03 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler