İnönü Belediye Başkanlığı Personel Alımında Son Günler

İnönü Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli açıklamalar geçtiğimiz hafta yapılmıştı. Başvuruların bitmesine sayılı günler kaldı.

İnönü Belediye Başkanlığı PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI tüm hızı ile devam ediyor.

İnönü Belediye Başkanlığı 13 Şubat 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımlamış ve personel alımı yapacağını açıklamıştı. Kuruma teknik personel alınacak.

İnönü Belediye Başkanlığı personel alımı sözlü sınav dahilinde yapılacak olup, kuruma tek bir personel alınacak. Gerekli şartlar ise şu şekilde açıklandı;
657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak, 4 Yıllık üniversitelerin Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmalıdır Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak, Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis ve 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

İnönü Belediye Başkanlığı personel alım başvuruları 10 gündür devam ediyor. başvurular 13.02.2017 – 27.02.2017 Tarihleri arasında saat 17.00 ‘ ya kadar İnönü Belediye Başkanlığı Personel Şefliği’ ne şahsen gerçekleştirilecek. Başvuruların sona ermesine sayılı günler kaldı. Adayların ellerini çabuk tutması gerekiyor.

İnönü Belediye Başkanlığı personel alım ilanı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Şub 2017 - 22:02 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler