İller Bankası 155 Kamu Personel Alımı Başvurularında Son Saatler !

İller Bankası 155 sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün sona eriyor. Peki ilana kimler başvurabilir? Hangi pozisyonlara alım yapılıyor? Başvurular nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

İller Bankası sözleşmeli personel alımı başvurusunda son güne girildi.

İller Bankası A.Ş. tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde mühendis ve Tekniker kadrolarında istihdam etmek üzere 155 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilana başvurular bugün sona eriyor.

Mezuniyet Şartı

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesinde genel şartların yanı sıra aşağıdaki mezuniyet şartlarını da taşıması gerekmektedir:

Mühendis pozisyonu için;

En az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,

Tekniker pozisyonu için;

2 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Teknikerliği ve Harita Kadastro Teknikerliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı okullardan birini bitirmiş olmak.

Başvuru

Başvuru yapacak adaylar 21 Kasım tarihine kadar www.ilbank.gov.tr adresindeki başvuru formunun doldurup JPEG formatındaki 4,5x6 ebatında vesikalık fotoğraflarını da elektronik ortamda ekleyecekler.

Adaylar gönderdikleri formun çıktısını alarak aşağıdaki evraklarla birlikte  İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim edecekler veya “İller Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Ziraat Mahallesi 657.Sokak No:14 06110 Altındağ/ANKARA” adresine posta ile (iadeli taahhütlü / kargo) yollayacaklar.

# Kimlik fotokopisi,
# Mezuniyet belgesinin fotokopisi,
# KPSS sonuç belgesi,
# 1 adet vesikalık fotoğraf,

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Kas 2017 - 09:06 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler